NaturFit - najinšpiratívnejší podnikateľský príbeh roku 2012

Minister hospodárstva SR Tomáš Malatinský odovzdal (22.6. 2012) cenu v rámci 6. ročníka súťaže „Mladý inovatívny podnikateľ 2012“. Podujatie zorganizovala mimovládna organizácia JCI – Slovensko (Junior Chamber International-Slovakia) a Združenie podnikateľov Slovenska. Zároveň išlo o celosvetovú súťaž „Creative Young Entrepreneur Award“, ktorú organizuje Junior Chamber International, jedna z najväčších organizácií pre mladých lídrov a podnikateľov na svete.

 

Cenu Ministra hospodárstva SR za najinšpiratívnejší podnikateľský príbeh získal Miroslav Gajdoš zo spoločnosti NaturFit .

 

Slávnostné odovzdávanie cien sa konalo v Pálfyho paláci za účasti prvej dámy, Silvie Gašparovičovej. Porota hodnotila podnikateľov, ktorí sú úspešní vo svojom podnikaní a svoj inovatívny prístup dokázali efektívne premeniť na ekonomické hodnoty.

Minister hospodárstva v príhovore poukázal na snahu rezortu hospodárstva vytvárať vhodné podmienky pre podnikanie na Slovensku. A práve inovácie považuje za jednu z najefektívnejších možností ako urýchliť prechod z pokrízovej ekonomiky na silnejšiu a trvalo udržateľnú.

© 2011 - 2012, creative solution